2016. április 17., vasárnap

Mi az a Home Staging?

A Home Staging egy olyan összetett szolgáltatás, profi értékesítési folyamat, ami segít kihozni a maximumot a lakásodból, amikor lakás eladás vagy épp kiadás előtt állsz.

Felgyorsítja az eladási folyamatokat, kiemeli lakásodat a piaci kínálatból, így akár jóval a piaci ár felett, a lehető legtöbbet kaphatod ingatlanodért.

A Home Staging nem csak a profi tálalásról, azaz a lakberendezésről, értékesítési stylingról, enteriőrfotózásról szól, hanem magába foglalja még ezen kívül a marketinget, értékbecslést, az ingatlan piac ismeretét azaz egy olyan profi értékesítési módszer, aminek segítségével professzionális módon értékesítheted ingatlanodat!

A Home Staging nem csak az eladót segíti, hanem a vevőt is, hogy rátaláljon álmai otthonára!


Nagyon fontos egy lakás eladásnál, hogy  a vevő számára megmutassuk a terekben rejlő lehetőségeket. Lényeges, hogy a vevő ne az eladó életterében sétálgasson, hanem, úgy érezze: "itt én is főzhetek, fogadhatom a barátaimat együtt lehetek a családommal." Ezt úgy tudjuk elérni, ha személytelenítjük a teret és az érzelmeire hatva elé tárjuk álmai otthonát. 

A Home Staging NEM színház, nem arról szól, hogy a hibákat elfedjük, eltitkoljuk a leendő tulajdonos elől. A Home Staging értéket teremt a leendő vásárlónak, vagy épp bérlőnek, amiért hajlandó lesz akár milliókkal többet áldozni, hogy beköltözhessen a vágyott ingatlanba!

Ennek a szemléletnek és ezeknek az értékeknek az átadására indítjuk el blogunkat, hogy minél jobban belelássatok egy Home Staging tanácsadó munkájába.


Szeretnénk ötleteket és tippeket adni ahhoz, hogy az itthon még kevés ember előtt ismert lakásfelkészítésről többet és mélyebben megtudhassatok.

Lesz szó a Home Staging alapjairól, hiedelmeiről, vagy egy-két, otthon könnyen elkészíthető tárgyról is, amivel könnyen és olcsón is felkészíthetjük lakásunkat.

Kövess minket itt, ahol heti vagy akár Facebook oldalunkon, ahol napi rendszerességgel jelentkezünk. :-)

2 megjegyzés:

  1. Thanks for your valuable information. It really gives me an insight on this topic. I'll visit here again for more information.

    staging companies

    VálaszTörlés
  2. Thanks for helpful article! https://virtual-staging.archicgi.com

    VálaszTörlés